Alef:regular|700
BANNER DYMAS
Menu

Techni Spa Guinot

Ce este?

Orice femeie indiferent daca are o constructie generoasa sau o talie foarte subtire, stie ca tratarea celulitei este o provocare. Acum cu tehnologia revolutionara Technispa este posibila atingerea unor rezultate efective.

Acest tratament functioneaza atat pentru piele cat si pentru tonifierea muschilor si tratarea celulitei. In urma cercetarilor, Guinot a creat tratamentul cu aparatul de inalta performanta Technispa.

Aparatul are trei actiuni simultane: netezeste pielea, trateaza celulita in profunzime si tonifica musculatura. Este conceput pentru a inlocui miscarile manuale, intensitatea fiecarei functii putand fi ajustata in functie de tratament sau de zona corpului care este tratata.

Cum actioneaza?

In timp ce manipolul aluneca pe corp, cele doua role si vacumul executa un masaj sudermal care intinde si ruleaza pielea, mobilizand depozitele de celulita.
Ionizarea prin electrozii situati pe manipol ajuta ingredientii activii din gel sa fie penetrati mai profund in tesuturi si actioneaza la nivel celular; astfel se produce “dizolvarea” depozitelor de tesut adipos.
Tot cu ajutorul electrozilor de pe manipol se stimuleaza musculatura, care prin contractii ritmice repetate produce pe de o parte consumarea caloriile locale si pe de alta parte impingerea limfei plina de celulita “sparta” si “dizolvata” catre exterior.

Care sunt indicatiile?

Sedintele trebuie efectuate intensiv de 3 ori/ saptamana, iar dupa obtinerea rezultatelor dorite, o sedinta la 7-10 zile este suficienta. Nu se recomanda dusurile imediate, deoarece substantele continua sa actioneze intre 6-8 ore de la aplicare.

Un consum mare de lichide inainte si dupa infasare faciliteaza cu mult drenarea lichidelor si detoxifierea organismului. Totodata, incercati sa evitati cafeaua, bauturile dulci, mancarurile grase si alcoolul timp de 48 de ore inainte si dupa tratament.

Vezi tarife Fa o programare
Facebook Iconfacebook like button
Copyright 2013