Alef:regular|700
BANNER DYMAS
Menu

Sauna

Ce beneficii are?

Aproape toata lumea stie ca sauna ajuta la eliminarea stresului din viata noastra. Majoritatea insa nu stiu de ce. Pe masura ce temperatura pielii tale creste, aceasta permite eliminarea hormonilor ce cauzeaza stresul, fapt ce duce la scaderea cantitatii acestora in corpul tau. Asa se face ca scapi de stres si esti mai relaxata. De asemenea, caldura din sauna iti relaxeaza muschii iar tu te vei simti mult mai calma.
Aceasta se intampla prin diferite cai. In primul rand, datorita temperaturii ridicate, transpiri mai mult. Transpiratia este folosita de organismul nostru pentru a elimina toxinele prin piele. Iar pentru ca pielea este cea mai mare “componenta” a trupului nostru, aceasta este si cea mai rapida modalitate de a elimina toxinele.
Cauza s-ar putea sa nu fie cea pe care o banuiesti tu. Pe masura ce temperatura corpului tau creste, acelasi lucru se intampla si cu ritmul tau cardiac. Cu o vizita la sauna poti arde la fel de multe calorii ca in timpul unei plimbari in ritm alert prin simpla accelerare a batailor inimii. In plus, prin transpiratie, elimini apa retinuta in organism iar aceasta se va vedea cu siguranta la cantar!
Vezi tarife Fa o programare
Facebook Iconfacebook like button
Copyright 2013