Alef:regular|700
BANNER DYMAS
Menu

Piscina

De ce piscina Unique Spa?

Piscina acoperita din interiorul centrului UNIQUE SPA este singura piscina din Iasi prietenoasa cu cei mici dar si cu cei mari, apa acesteia fiind filtrata cu OXIGEN ACTIV si nu pe baza de clor.
Piscina a fost proiectată special pentru a contura o zona ideala a petrecerii timpului liber, intr-un mod placut, facand miscare, o zona în care înotul este o adevarată plăcere, totul desfășurându-se în cele mai bune condiţii de igienă și siguranţă.

Temperatura apei: 33℃ Lungime: 6m Latime: 4m Adancimea apei: 1.4 m

Ce activitati se pot face la piscina?

AquagymAquagym bebelusiAquagym gravideHidrokinetoterapieCursuri inot 3-14 aniCursuri inot adulti

Care sunt avantajele oxigenului activ?

Produce o apa cristalina si delicata cu pielea.

  • Nu irita pielea si ochii.
  • Nu are miros de clor.
  • Nu usuca pielea si nici parul.
  • Impiedica aparitia algelor in piscina.
  • Are un pH neutru.

Ce ar mai trebui sa stii?

Piscina va ofera posibilitatea de a va racori in timpul arsitei inabusitoare a verii, dar si de a va mentine conditia fizica prin inot, in orice anotimp.
Stramosii nostri latini aveau un adevarat cult pentru apa si pentru tratamentele bazate pe acest element, termenul SPA fiind o abreviere a cuvintelor latine “Sanitas Per Aqua” – sanatate prin apa. Intr-un fel sau altul apa este elementul miraculos care sta la baza vietii si implicit a civilizatiei umane.

Nu este o surpriza, in acest caz, faptul ca 99% dintre oameni au un sentiment de confort cand se regasesc in apa. In apa, greutatea noastra se reduce drastic eliberand articulatiile si coloana vertebrala de incarcarea cotidiana, acestea nefiind solicitate cand ne intarim musculatura si tendoanele prin miscare in apa. Confortul si linistea pe care le resimtim cand apa ne atinge corpul sunt poate cele mai evidente dovezi ale binefacerilor pe care aceasta nu le ofera.

Vezi tarife Fa o programare
Facebook Iconfacebook like button
Copyright 2013