Alef:regular|700
BANNER DYMAS
Menu

Masaj

Ce este masajul?

Istoria ne-a aratat ca masajul s-a practicat in toate timpurile si s-a dezvoltat la toate popoarele cunoscute.
Masajul a fost unul dintre primele si simplele mijloace descoperite de oameni pentru alinarea suferintelor. Se atribuie masajului o origine magica, pentru ca la unele popoare mai vechi manevrele erau insotite de cuvinte si gesturi rituale de descantece.

Ce beneficii are masajul?

Masajul poate sa stimuleze sau sa calmeze, in functie de ritmul si de profunzimea mangaierilor. De aceea masajul poate sa faca o persoana sa se simta vioaie, energica sau dimpotriva, sa se simta relaxata si somnoroasa.
Masajul de relaxare poate atenua tensiunea, stresul, poate calma durerile, sa relaxeze muschii incordati si sa indeparteze starea de apatie.
Masajul, mai presus de toate ne da o senzatie de bine. Prin masajul de relaxare corpul este ajutat sa elimine toxinele, conducand astfel la imbunatatirea circulatiei sangelui si a limfei, dezvoltarea amplitutinii de miscare la nivelul articulatiilor avand ca efect imediat eliminarea tensiunii musculare.
Masajul de relaxare reprezinta prelucrarea manuala a tesuturilor moi si a musculaturii in vederea obtinerii unor efecte terapeutice si de relaxare, benefice organismului uman pe termen lung sau imediat (relaxare, eliminarea oboselii fizice si a stresului cotidian, etc.). S-a descoperit ca masajul are efecte pozitive asupra circulatiei, functiilor imunitare, digestiei, sistemului nervos, cu efecte pozitive in managementul stresului.

Descopera:

Masaj de relaxare

Masajul anticelulitic Masajul cu roci vulcanice Vezi tarife Fa o programare

Facebook Iconfacebook like button
Copyright 2013