Alef:regular|700
BANNER DYMAS
Menu

Make-up

Trebuie sa mergi la un eveniment foarte important si ai nevoie de un machiaj “de milioane” si pur si simplu nu te-ai nascut cu o indemanare prea buna in arta machiajului? Nu trebuie sa intri in panica, mai bine iti faci o programare la salonul nostru, specializat in machiaje profesionale.

De aici poti sa inveti ce produse se potrivesc cel mai bine tipului tau de ten, ce nuante de farduri iti pun cel mai bine in evidenta ochii sau care este fondul de ten ideal pentru tine.

Confort

Nu-i asa ca e atat de bine cand tu stai linistita pe un scaun, iar altcineva sa ocupa de imaginea ta?

Rezistenta

Un machiaj profesional dureaza mai mult decat unul obisnuit. Poti sa stai linistita, pentru 24 de ore nu o sa iti mai faci griji ca s-a intins rimelul, adunat fardul pe pleoapa sau ca fondul de ten a devenit uleios.

Tipuri de machiaj

Unique Spa Center specializat in machiaj profesionist iti ofera mai multe tipuri de make-up, in functie de nevoile tale: machiaj de zi, machiaj de seara, machiaj corector, machiaj pentru evenimente speciale sau machiaj pentru cea mai importanta zi din viata ta. Cum ce zi? Ziua in care o sa mergi la altar de mana cu barbatul vietii tale. Fa-ti o programare din timp si mergi si la cateva probe, pentru ca totul sa iasa perfect!

Vezi tarife Fa o programare
Facebook Iconfacebook like button
Copyright 2013