Alef:regular|700
BANNER DYMAS
Menu

Hidrokinetoterapie

Ce este?

Hidrokinetoterapia este folosita in cadrul Centrului Unique Spa, prin utilizarea unui bazin special amenajat pentru recuperarea si reabilitarea copiilor si adultilor.

Elaboram programe specializate de hidrokinetoterapie pentru pacienti diagnosticati cu diferite afectiuni neurologice, ortopedice, reumatologice, sindromul Down si programe specializate in gimnastica acvatica pentru femei gravide.

Exercitiile fizice folosite in programele de hidrokinetoterapie au la bază aceleaşi metode si tehnici ca şi cele executate în aer liber intr-un cabinet specializat de recuperare medicala, ţinându-se cont de principiile si avantajele oferite de mediul acvatic.

Hidrokinetoterapia trebuie privita ca o parte principala a complexului terapeutic balnear si se realizeaza pe baza criteriilor generale ale metodologiei balneare, dozata si individualizata in raport cu starea clinica a pacientului.

Exista doua modalitati de recuperare de hidrokinetoterapie:

  • partiala: imersia doar a unui membru sau segment de membru;
  • generala: imersia intregului corp.

Avantaje

Hidrokinetoterapia ajuta la dobandirea sau redobandirea mobilitatii articulare, ameliorarea functionalitati a organismului, dobandirea sau redobandirea coordonarii, cresterea fortei musculare, scaderea spasticitatii, corectarea deficientelor (deformarilor) coloanei vertebrale, îmbunatatirea functiei respiratorii.

Cui se adreseaza?

Sedintele de hidrokinetoterapie sunt benefice tuturor categoriilor de varsta: bebelusi,copii,adolescenti si adulti.

Vezi tarife Fa o programare
Facebook Iconfacebook like button
Copyright 2013