Alef:regular|700
BANNER DYMAS
Menu

Hammam

Ce este?

Dupa o zi incarcata si agitata, unul dintre remediile de relaxare oferite de Unique Spa Center, pentru a-ti rasfata corpul, este HAMMAM-ul (baia de aburi).
Hammam-ul este un ritual ancestral de infrumusetare si intarire a organismului, avand o capacitate extraordinara de a reda starea de bine si de a purifica corpul, atat pe exterior, cat si pe interior. Nu doar ca iti cureti pielea in cel mai eficient mod posibil, dar iti purifici si organele interne, eliberandu-le de toxine.

Spre deosebire de sauna obisnuita, hammam-ul iti ofera o plonjare intr-o atmosfera calda si umeda, mai putin agresiva si mai putin periculoasa pentru inima.

Bazata pe ritualuri de scaldat care provin din Orientul Mijlociu, baia turceasca sau hammam-ul este mai mult decat un tratament de relaxare si infrumusetare. Acesta este locul perfect in care iti poti curata corpul si sufletul.

Avantaje

Baia de aburi are o serie de proprietati curative pentru bolile reumatice, digestive, respiratorii, afectiunie ale ficatului si ale vezicii biliare, obezitate, tulburari de metabolism, boli renale, dermatologice si ginecologice, si te pune pe picioare in perioadele de convalescenta.

Ce beneficii are?

Aburii calzi patrund cu usurinta in piele si declanseaza treptat transpiratia, precum si eliminarea toxinelor si a impuritatilor din cele mai profunde straturi ale epidermei. Porii fiind deschisi, pielea respira si se regenereaza, accelerand procesul de eliminare a celulelor moarte. Corpul devine mai tonifiat, iar circulatia sanguina este vizibil imbunatatita.
Daca vrei ca bolile de sezon sa te ocoleasca iarna asta, da o fuga la hammam. Caldura si aburii sunt excelenti pentru curatarea profunda a cailor respiratorii, detoxifierea plamanilor, decongestionarea sinusurilor, lucru ce imbunatateste si faciliteaza respiratia. Iar ca sa te fereasca de raceala, gripa sau viroze respiratorii, hammam-ul contine si vapori de eucalipt, excelenti pentru imunitate, tonus si tratarea afectiunilor respiratorii.
Aburii calzi ai hammam-ului sunt insotiti de regula de cromoterapie si meloterapie: culorile si muzica sunt folosite pentru inducerea unei stari de relaxare profunde. Te vei simti coplesit de multitudinea de senzatii placute care te invadeaza si te asiguram ca nu te vei mai putea gandi la nimic in acele momente.
Vezi tarife Fa o programare
Facebook Iconfacebook like button
Copyright 2013