Alef:regular|700
BANNER DYMAS
Menu

Cursuri inot 3-14 ani

Cursuri de inot pentru copii sunt multe. Dar conteaza cine le face, cum le face si mai conteaza si varsta copilului. Motivul pentru care am deschis piscina a fost dorinta de a le arata copiilor cat de frumos si benefic este inotul si cate satisfactii iti poate aduce. De aceea fiecare curs de inot pentru copii este gandit pe pasi, in asa fel incat sa fie o bucurie pentru cei mici, dar si un real folos. Astfel, copilul va asteapta entuziasmat, fiecare sedinta de inot.

Care sunt beneficiile?

Avantaje

Avantajul inotului este ca e singurul sport recomandat copiilor pana in 10 ani. Pentru ca nu pune nicio greutate pe muschi si articulatii, dezvoltandu-le astfel armonios. E bine sa stii ca intre 3-5 ani, copilul coordoneaza mai greu miscarile si sta mai mult cu pluta in apa. De aceea recomandam curs de inot pentru copii, cu antrenor personal. Iar de la 5 ani, are capacitatea sa coordoneze mult mai bine miscarile si sa se miste liber in apa.

Pentru copii sunt numai avantaje in ceea ce priveste inotul: corp armonios dezvoltat, minte echilibrata si stimularea ambitiei si a spiritului de disciplina si munca. Trebuie doar sa vii cu copilul…noi te asteptam!

Vezi tarife Fa o programare
Facebook Iconfacebook like button
Copyright 2013