Alef:regular|700
BANNER DYMAS
Menu

Biostimulare corporala Ultratone

Ce este aparatul Ultratone Futura Pro?

In momentul lansarii pe piata romaneasca, a sosit special de la Londra, dna. Kristin Schaefer Centofanti, creatoarea aparatelor ULTRATONE care a prezentat ULTRATONE – Futura Pro, cel mai perfomant sistem profesional pentru modelarea fetei si a corpului, sistem folosit de multe vedete printre care si Madonna, Gwyneth Paltrow sau Heather Mills!

Ultratone Futura Pro este un aparat pentru terapii de estetica faciala si corporala ce detine cel mai revolutionar concept: SISTEMUL DE STIMULARE BIOPTICA – acest sistem foloseste BIOCURENTI – curenti identici curentilor din corpul uman, combina proprietatile energizante si cicatrizante ale razelor optice, cu biostimularea data de curentul electric, cu microcurentii pentru reintinerire si cu transmiterea ultrasunetelor.

Ce tipuri de programe sunt?

ULTRATONE FUTURA PRO propune 44 de tipuri de unde Bioptice cu multiple frecvente si latimi de puls care produc peste 150.000 de posibilitati de stimulare, fiecare avand o tinta specifica. Aceste programe unice, Ultratone acopera orice nevoie de remodelare corporala pe care o poate avea o persoana.

    • Slabit si modelare (scadere foarte rapida in cm/ greutate, slabire, anti-celulita, slabit post- natal sau eliminarea grasimii muscular)
    • Tonifiere ( musculature, lifting si tonifiere a bustului, post-natal)
    • Detoxifiere si recuperare( drenaj limfatic, detoxifiere si circulatie, refacerea derei, masaj, anti-stres)
    • Antrenamente sportive( viteza, forta, rezistenta, body building, recuperare)
    • Terapie (recuperare, reflexologie, anti- spasm).

 

Care sunt beneficiile?

Este foarte rapida si de lunga duarata, rezultatul unor contractii energetic asupra musculaturii.
Slabirea concentrata se face prin exercitii precise asupra muschilor care si-au pierdut tonicitatea, reducand circumferinta taliei, abdomantului si a coapselor in timp ce tonifica pielea.
Va imbunatatii circulatia, pielea va di mai ferma iar depozitele de celulita vor fi distruse.
Ajuta la optimizarea performantelor fizice si reduce riscul accidentelor persoanelor care practica sportul de performanta sau activitati in aer liber.
Se elimina toxinele si se aceelereaza recuperarea musculara care are loc fara efort sau stress.
Este un fapt cert: Ultratone reducere grasimea! Institutul Wellness din Germania este preocupat in special de recuperarea persoanelor obese prin incurajarea acestora de a urma diverse diete si programe fizice. Cele doua grupuri au fost supuse si unor sedinte de stimulare cu Ultratone. Unui grup fiindu-I impus si un regim dietetic, celuilalt nu. Studiu a demonstrate o importanta reducere in centrimetrii si in kg cu un succes mai vizibil la persoanele care urmasera si un regim anti-caloric combinat cu tonifierea musculara. Scopul principal al acestui stiudiu a fost de a determina persoanele obese sa urmeze si programe de electrostimulare, pe langa cele de dieta, daca se doreste un rezultat simtilor in aspectul general.
Studiile arata ca stimularea muscular-electrica duce la marirea puterii de contractie a acestora, mult mai mare decat prin exercitiile voluntare. Studiile au fost realizate prin trei segemente de persoane: sedentare, active si antrenori de fitness. Cele mai bune rezultate au fost abtinute in cazul sedentarilor.
Programele de relaxare Ultatone combina principiul de eliberare de endorfina dat de frecvente joase cu senzatia de calmare ofertia de frecvente inalte( TENS). Programul a fost folosit pentru pesroanele cu stari depressive dar si in scopul imbunatatirii circulatiei sangelui. Receptorii de durere sunt anesteziati ceea ce duce la o stare generala de bunstare si confort.
In primul caz este recomandat programul HI TENS care relaxeaza receptorii de durere, in timp ce LO TENS elibereaza endofrina care induce o senzatie de relaxare, fiind deosebit de benefica pentru atletii raniti.
Vezi tarife Fa o programare
Facebook Iconfacebook like button
Copyright 2013