Alef:regular|700
BANNER DYMAS
Menu

Aparat Hydradermie Guinot

O data cu inaintarea in varsta si din cauza oboselii, conturul facial devine mai putin ferm, iar semnele imbatranirii sunt vizibile pe fata. Hydradermie este un tratament exclusiv GUINOT. Mai mult decat atat, dupa o ora de relaxare, pielea va arata ca noua. Acest tratament este oferit in cinci versiuni, acoperind toate necesitatile pielii.

Ce este?

HYDRADERMIE este unul dintre cele mai eficiente tratamente de curatare profunda pentru tenul tau. Cu un tratament de intretinere, pielea ta va deveni tonica, sanatoasa si stralucitoare pe timpul anului, un secret pe care multe femei din intreaga lume, l-au descoperit impreuna cu GUINOT.

Dupa terminarea tratamentului cu Hydradermie, tenul este remarcabil mai odihnit, senin si te face sa te simti bine in pielea ta. Urmand tratamentul cu Hydradermie, vei observa beneficiile imediat.

Tratamentul Hydradermie este un adevarat ritual de rasfatare a pielii, oferind intr-o singura sedinta patru actiuni diferite: o curatare in profunzime, hidratare puternica, oxigenare si desensibilizare.

HIDRADERMIE LIFT este un tratament de lifting cara tonifica musculatura faciala. In profunzime muschii faciali isi recapata tonusul, activitatea celulara este imbunatatita si aspectul final este unul de lifting. Acest tratament actioneaza precum o sedinta de fitness, are o actiune de tonifiere profunda a muschilor pentru a conferi fetei un aspect intinerit. La finalul tratamentului aspectul fetei este mult mai ferm. Modul de deplasare al rolelor metalice, ionizeaza delicat in piele ingredientii activi pe baza de plante, redand propria frumusete a pielii.

HIDRADERMIE LIFT YEUX lucreaza muschii din jurul ochilor pentru a-i tonifia. La finalul primei sedinte conturul ochilor va fi mult mai ferm, mai luminos si mai tanar.

LIFTOSOME

Liftosome este mai mult decat un tratament de lifting fiindca actioneaza asupra pielii pe doua niveluri:

1.In profunzime, prin penetrarea ingredientilor activi de intarire, ajutati de aplicarea unei masti care permite difuzarea ingredientilor activi;

2. La suprafata, pentru a ajuta pielea sa se intinda si pentru a elimina, imediat, oboseala de pe fata, cu ajutorul unui gel de masaj care contine o mare concentratie de ingredienti activi de intindere: efectul de “lifting”.

Liftosome ajuta la intarirea dermei si epidermei prin repararea “plasei” de tesut elastic din adancime. (in profunzime – actiune pe verticala).
Liftosome tonifica, intinde fata si repara “plasa” de fibre elastice de la suprafata. (la suprafata – actiune pe orizontala).
Liftosome relaxeaza fata si reduce semnele de oboseala.

Vezi tarife Fa o programare

Facebook Iconfacebook like button
Copyright 2013